вторник, 7 септември 2010 г.

Лебедова песен от Мебели Италия

Ако ви е омръзнало от традиционното и обикновено обзавеждане на вашия дом, ако търсите нещо, с които да бъдете трудно повторими и оригинални, сте попаднали на точното място.

Мебели Италия ви предлага композиция за дневни или гостни, която условно сме нарекли "Лебедова песен". Стъклен шкаф-винарна, настолна лампа и два фотьойла, декорирани с една от най-красивите птици, лебеда, ще превърнат жилището ви в уникално произведение на изкуството.

Композицията е част от серията бутикови и класически мебели на Мебели Италия, които се отличават с неостаряващ стил и величествено присъствие в интериора.

Мебелите в класически стил са подходящи за истински познавачи и ценители на висококласното обзавеждане. Бутиковите класически мебели се отличават с богати орнаменти, изящни украси и изключителна изработка до най-малките детайли.

Лебедите в дома ви ще повлияят положително и на него, и на вас, ако се вярва на китайското учение за хармония със заобикалящата ни среда фън шуй. То учи, че лебедите привличат любовта.

Няма коментари: