сряда, 25 август 2010 г.

Люлеещи столове от Мебели Италия

Работният ден е приключил, прибирате се у дома и мечтаете за едни 15 минути пълен релакс?! Имаме неустоимо предложение за вас!

Специалистите твърдят, че само няколко минути поклащане на люлеещ се стол значително облекчават умората, стреса и емоционалните страдания.

Мебели Италия предлага на своите клиенти люлеещи се столове от индонезийски ратан. Основната екстериорна мебел през входната врата е бил люлееещият се стол, много преди да влязат в употреба терасите, верандите и вътрешните дворове.

Невероятните люлеещи се столове от ратан са не просто мебел и част от интериора или екстериора, но и ваш верен помощник срещу умората и стреса. Когато хората за пръв път започнали да използват люлеещи се столове, те ги изработвали от дърво.

Благодарение на ратана екзотичните плетени столове притежават изключителна издръжливост и здравина и ще се впишат идеално във вашата градина или дом.

Прекрасна идея за градината, нали? В летните горещини можете ли да си представите нещо по-приятно от това да се излегнете на сянка с книга в ръка?!

Няма коментари: