вторник, 2 ноември 2010 г.

Какво не трябва да правите с новия си диван от Мебели Италия

Е, какво? Убедихте ли се вече, че след като толкова дълго време диванът у дома ви е издържал стоически стотиците футболни мачове, гарнирани с пуканки или Макдоналдс, интимните упражнения или просто вече се е продънил от седене, чисто и просто ви трябва нов?

О, да, проумяхте най-накрая, че ви трябва нов диван от Мебели Италия. След като вече сте се обзавели с нов диван, избран от колекциите ни, без съмнение ще го поставите на най-видното място в своето жилище.

Какво обаче не трябва да правите занапред с или върху новия си италиански диван, за да ви служи за по-продължително време. Сега ще разберете:

- Не позволявайте на децата си да скачат върху дивана, без значение от каква материя е невовата вътрешност. Този съвет е не само, за да запазите дивана, но и за безопасността на вашите питомци.

- Ако сте запален футболен запалянко, би следвало да сте си купили диван от Мебели Италия с по-твърди седалки, за да издържа емоциите след головете не любимия ви тим.

- Не сядайте на облекалките на дивана. Тестове на мебелните експерти показват, че ако имате навика да сядате върху тях, ще съкратите живота на новия си диван между 6 месеца и една година.

- Не пийте сладки напитки върху дивана или консумирайте само такива, за които няма опасност да се разляят върху него - например в кутийки. Консервантите и оцветителите, които са част от соковете, са вредни не само за вашия черен дроб, но и също за дамаската на дивана ви. Дори след това да почистите петната, тъканта вече ще е нарушила безупречния си външен вид.

- Не пушете, седнали върху новия си диван от Мебели Италия. Това е желязно правило за ценителите на мебели. Пепелна разваля покритието на дивана, а миризмата на тютюн се просмуква в него.

- Не хвърляйте дамската си чанта върху дивана, особено ако тя е козметична. В нея обикновено се съдържат остри и режещи предмети като пиличка за нокти, например. Тези предмети биха могли да увредят дивана, а и да наранят самите вас, ако не ги забележите и седнете върху тях.
- Не разкоствайте дивана на съставните му части, когато решите да го почистите. Днес има много фирми, които предлагат специализирано почистване на мебели и успяват със специални средства да почистят и най-труднодостъпните им места.

3 коментара:

Анонимен каза...

MNOGO DOBRA STATIA. PISHETE POVECHE KATO NEIA. BE6E MI POLEZNA

RELIGION BOUTIQUE каза...

Радваме се, че сме ви били полезни. Ще се постараем да изпълним заръката!

баровец каза...

Само за баровци а ?