петък, 30 юли 2010 г.

Кръгла спалня за поп-звезди от Мебели Италия

Стаите на днешните тийнейджърки обикновено са решени с постери на любимите им поп-изпълнители - Лейда Гага, Риана... Има и млади дами, чийто изтънчен вкус и приоритет към лукса проличава още в тийнейджърските им години.

Такива са лолитките, в които все още се крие малкото момиченце, което си пада по Барби, пухове, приказни сюжети. Ако децата и във вашето семейство са във възраст, в която продължават да се прехласват по най-популярната кукла в света или искат да приличат на популярните поп-звезди, Мебели Италия има интересно предложение за обзавеждане на стаите са домашните ви Барбита.

Безспорно бижуто е кръглата спалня с облегалка, облицована с кадифе и гарнирана с камъни Swarovski. Като за истинска малка принцеса, дизайнерите на уникалната спалня са имитирали корона в центъра на облегалката. Допълнителен разкош придават пухчетата, с с които тя е украсена.

Колекцията за бъдещи поп-звезди включва и огледала, плюшено-кадифени табуретки във формата на цветя, мини-гардероби с оригинални стъклени закачалки, отново под формата на цветя...

Ако сте от родителите, които не жалят средства, за да създадат домашен разкош за своите деца, поп-колекцията на Мебели Италия ще задоволи вкуса и на най-претенциозните момичета.

Разбира се, пъстрите мебели не са предназначени единствено за обзавеждане за тийнейджърски стаи. Те пасват отлично и в къщи без деца, в които живеят пристрастени към фешъна млади дами.

понеделник, 26 юли 2010 г.

Огледала Versace от Мебели Италия

Можете ли да си представите съвременния живот без огледало? Не?! Ние също...

Много преди хората да започнат да се оглеждат в огледалото, познато ни в днешния му вид, древните ни предци са виждали своите отражения в огледала от сребро, мед или бронз. С течение на вековете хората се научили да изработват огледала от стъкло. Това ставало чрез нанасяне на задната страна на тънка стъклена пластинка на изключително тънък пласт от калай, сребро или злато.

В цялата история на огледалото най-голяма популярност придобили венецианските огледала. Те били толкова скъпи, че френските аристократи понякога продавали цели имения, за да си ги купят. Или пък уволнявали безскрупулно домашната си прислуга, ако, не дай си Боже, огледалото се напука.

В днешни дни огледало се нарича гладка полирана повърхнина, която има способността да отразя с висок коефициент. Изработва се от стъкло. То се покрива с тънък слой метал. Според формата си огледалата биват плоски, вдлъбнати, изпъкнали, сферични, елиптични, цилиндрични и други...

Огледалото е толкова привързано към ежедневието на съвременния човек, че то ни заобикаля навсякъде - вкъщи, в офиса, на улицата...

Хората, които имат навика да се застояват пред огледалата у дома си, със сигурност ще правят това двойно повече време, ако прибавят към обзавеждането си огледалата Versace, които Мебели Италия предлага.

Излишно е да споменаваме, че Versace e емблема. Към неповторимите мебели от колекциите на известната италианска линия запомнящ се аксесоар са позлатените и посребрените огледала, които ще създадат умопомрачителен интериор в домашните ви покои.

събота, 24 юли 2010 г.

Спални за спящи красавици от Мебели Италия

Според едно маркетингово проучване, което компанията ни Мебели Италия направи неотдавна, жените в българското домакинство имат последната дума за избора на спалята като семейно ложе.

В напрегнатото ни ежедневие дамите сякаш живеят на забързан ход и много често крият надълбоко в себе си малките непораснали момиченца.


Ако и вие сте от тях, ако търсите спалнята, коята да споделите със своя принц, Мебели Италия ще се отзове на помощ.

Спалните за спящи красавици, както условно сме ги нарекли, са произведени в Италия. Масивната им основа изисква по-голямо пространство, което ги прави почти неизползваеми в малките панелки. Но пък много добре пасват на по-просторни жилища, семейни вили, апартаменти в хотели...

Уникалният дизайн на спалните ни просто няма как да не ви грабне. Таблите на спалните са украсени с кожа и пищни орнаменти, които неминуемо ще създадат усещането, че се намирате в своето приказно царство.

Позлатените детайли на някои от моделите ще придадат допълнителен разкош на най-интимното място в дома ви - спалнята.

четвъртък, 22 юли 2010 г.

Кадифен разкош от Мебели Италия

Кадифе! Какво си представяте, когато чуете тази дума? Нещо меко на допир, бляскаво и пищно на външен вид...

За да задоволи вкуса и на най-капризните си клиенти и тези, свикнали да живеят заобиколени от разкош, Мебели Италия сключи дистрибуторски договор за една от най-луксозните колекции мебели за обзавеждане на Ботуша за последна една година - CAPITAL COLLECTION.

Италианското дизайнерско обзавеждане предлага голямо разнообразие от мебели - дивани, кресла, фотьойли, табуреретки, маси...

Колекциите бяха отличени на последното мебелно изложение в Милано през пролетта на тази година.

CAPITAL COLLECTION ще завладее сетивата ви с разкоша си. Разкошните цветове, като ненатрапващо се лилаво, бежово, пепел от рози и черно, придават на дизайнерските мебели елегантен вид.

Но това не е всичко. Дизайнерите на колекцията са се погрижили наистина да впечатлят любителите на лукса сред вас - мебелите са гарнирани с камъни Swarovski.

Кадифените мебели от CAPITAL COLLECTION са подходящи за както за по-традиционните, така и за по-съвременни интериори.

понеделник, 19 юли 2010 г.

Картини от Мебели Италия


Понякога обзавеждането на жилище може да бъде ужасно досадно и сложно нещо. Като си представите колко магазини трябва да обиколите, за да се сдобиете с подходящо обзавеждане, мебели, аксесоари, декорации и направо ви се отщява.

За да сме полезни на нашите клиенти, ние, от Мебели Италия, сме се погрижили да съкратим максимално безкрайните рейдове из магазини за обзавеждане, шоуруми и хипермаркети за дома.

Наред с безкрайно богатите колекци мебели от Италия, които компанията ни внася, ние предлагаме и оригинални и неповторими картини, с които да декорирате новия си апартамент, къща, а защо не и офис.

Колекцията ни от картини е изключително богата и наситена. При нас ще откриете декорации върху памучни платна, ръчно декорирани дървени панели със сребърно покритие, декорации върху панел с мраморни или златни детайли, панели с керамични детайли върху памук, панели, покрити с еко кожа и керамика...

вторник, 13 юли 2010 г.

Мебели Италия съветва как да поддържате мека мебел

Поддържане на Мека мебел

Меката мебел много често е лицето на вашия дом. Тя може да служи като отличителен знак за вашата индивидуалност и вкус в хола или в гостната, където най-често посрещате своите гости.

Ето защо вашата мека мебел е вашият отличителен знак за жилището или етикет за неговата домакиня. Затова тези мебели винаги трябва да са в израдно състояние.

Най-слабото място на меката мебел е дамаската. Външния вид на вашия диван или кресло много зависи от правилното им поддържане. Мебели Италия ви предлага няколко правила, които трябва да съблюдавате, за да изглеждат вашите мебели нови по-дълго време.

- Никога не перете дамаската в перална машина. Не е препоръчително също така твърде често да я третирате с прахосмукачка. Вместо нея по-добрият вариант е мека четка.

- Когато е наложително използването на химически препарат за почистване на петно, никога не го нанасяйте директно върху дамаската. Най-добре е да поставите върху нея парче плат от по-тънка материя, след което да нанесете препарата.

-Не нанасяйте едновременно няколко различни почистващи средства. След обработката на петното, оставете дамаската да изсъхне по естествен начин. Единствено можете да попиете излишната влага с хартиена салфетка. В зависимост от петното обаче се прилагат различни способи за почистването им:

Кафе – Обработете със сапун замърсения. Забършете с влажна кърпа и оставете да изсъхне.

Плодов сок - Пригответе разтвор от равни части амоняк и оцет. Нанесете върху петното и оставете да изсъхне.

Червено вино – Поръсете мястото обилно със сол. Оставете да абсорбира. Когато платът изсъхне, отстранете солта с прахосмукачка или мека четка.

Бира – първо обработете мястото със сапун и се оставете да изсъхне. След което поставете върху петното разтвор от 2 супени лъжици оцет и 1 литър вода. Оставете да подейства известно време.

Дъвка - поставете върху дъвката кубчета лед, направо както са във формата за лед. След като дъвката се втвърди, остържете я с тъп предмет. Накрая забършете с кърпа, напоена с метилов алкохол.

Кръв – ако кръвта още не е засъхнала, изперете само със студена вода.

Шоколад – ще почистите лесно с топла вода и сапун, след което подсушете с кърпа.

Мебели Италия предлага на вашето внимание изключително богат каталог на различни стилове мека мебел. Висококачествените ни продукти са творчество на италиански дизайнери и дело на фабриките ни на Ботуша, където производственият процес и изключително прецизен.

Освен колекциите ни с мека мебел на http://www.bestfurniture-bg.com/ , можете да откриете още десетки модели на специализирания ни сайт за мека мебел http://www.meka-mebel.com/.

Това е интернет каталог, който има за цел да ви представи подбрани специално за Вас колекции мека мебел от изключително висок клас. В Meka-Mebel.com ще откриете всички видове мека мебел за дома и офиса, стилно обзавеждане за вашето жилище и офис.

неделя, 11 юли 2010 г.

Детско обзавеждане с кристали Swarovski от Мебели Италия

Току що сте станали родители и търсите обзавеждане за детска стая, което да я направи уникална и в която малкото ви съкровище да расте щастливо и жизнерадостно? И сте спестили достатъчно в последните месеци, за да можете да превърнете стаята за бебето в едно малко приказно царство, колкото и да ви струва това?

Ако е така, имаме уникално предложение за вас. Мебели Италия е вносителна италиански мебели за детска стая. С какво са уникални и различни от обикновеното детско обзавеждане ли? С това, че са гарнирани с кристали Swarovski.

Розовата серия Flyteam е предназначена за вашата малка принцеса. Кристалчетата са стилно декорирани в детското креватче. Цялата композиция включва гардероб, етажерки, детски стол и детско бюро, на което след няколко години вече порасналото момиченце ще може да учи първите си училищни уроци.

Серията Flyteam за момичета предлагаме и с бяло креватче. За детските стаи на малките юнаци в Мебели Италия сме се погрижили да обзаведем със сини мебели. Вижте цялата колекция детско обзавежданe.

вторник, 6 юли 2010 г.

Колекция Silver And Black от Мебели Италия


Мебели Италия - Мека мебел

Хората, които са свикнали да живеят различно, днес имат виртуална среща с нас! И по-точно с нашата нова колекция дизайнерски мебели, която условно сме нарекли Silver And Black.

За да угоди и на най-малките капризи на вас, нашите потенциални клиенти, италианският дизайнер Роберто Серио съчета творческия си стил и способности, прецизната техника на производство и актуалната в последните години комбинация между сребърно и черно.

Излючителен лукс и изчистен дизайн, съчетан с модерни форми лъха от произведенията на Серио, в част от които лично можете да се убедите в мострената зала на Мебели Италия на бул. "Илиенско шосе" №10.
Обзаведен с дизайнерските мебели от Мебели Италия, домашният ви интериор ще придобие неповторима визия - модерна, уникална, запомняща се, благодарение на артистичния гений са дизайнера Серио.

Меката мебел от колекция дизайнерски мебели Silver And Black е подходяща не само за дома, но и за вашето заведение или клуб, където фешън-дизайнът ще привлече неминуемо върволици от клиенти.

неделя, 4 юли 2010 г.

Кръгли спални от Мебели Италия


Мебели Италия - Кръгли спални

Иска ли ви се да имате не просто обикновена, а уникална спалня? А иска ли ви се вечер да си лягате не върху обикновено, а върху кръгло легло? Мебели Италия има готово решение за вашите желание.

Кръглите спални на Мебели Италия са стилни, удобни и не на последно място - те са предназначени за хората с ясно изразена индивидуалност.

Ако ви е писнало от стандартни легла и спални изберете различното с Мебели Италия. Освен красива, спалнята трябва да бъде и удобна, за да може сутрин да се събуждаме отпочинали и заредени с енергия за предстоящия ден.

Кръглите спални са много удобни. Изработени прецизно и с много вкус от естествена италианска кожа. Предлагаме ви избор от над 30 цвята. Почти всичките ни спални включват завивки, постелки, спално бельо -4 броя възглавници, 1 брой юрган, долен чаршаф.

Мебели Италия предлага и уникални дизайнерски модели кръгли спални с вградени DVD-устройства и врадени тонколони.

За да превърнете спалнята си в любимото кътче в дома, какво още трябва? Спалнята е най-интимната стая в жилището. Тя не се посещава от гости и е вашето лично пространство.

Осветлението не трябва да е нито твърде ярко, нито твърде слабо. В идеалната спалня не трябва да има огледало срещу леглото, повеляват законите на китайското древно учение фън шуй. Ако все пак няма къде другата да разположите огледало, то трябва всяка нощ да го покривате преди лягане.

Не дръжте твърде много техника в спалнята и не слагайте нищо под леглото си. За спалнята специалистите по обзавеждане и дизайн препоръчват светлите цветове, които да създават усещане за спокойствие и почивка.

Вижте още кръгли спални от Мебели Италия.

четвъртък, 1 юли 2010 г.

Офис мебели от Мебели Италия

Меката мебел за офиса може да бъде използвана в приемната за гости, в залата за преговори или пък в кабинета на бигбоса. Все пак и той има нужда от място за почивка.

Мебели Италия Ви предлага офис мебели и в класически, и в съвременeн стил. Върху който и да се спрете изборът ви ще е правилен. Такъв са направили хиляди наши клиенти по цял свят.

Какво трябва да знаете, когато избирате мебели за офиса? Столовете и шкафовете трябва да отговорят на два основни критерия: първо - да са удобни и второ да са функционални. Налице ли са тези два призната, работният процес ще дава положителен резултат.

Но има още едно много важно нещо - трябва да обзаведете офиса си с такива мебели, че той да бъде уникат! Всеки уважаващ себе си безнесмен, ще заложи на мебели от кожа. Те са най-престижни.

За направата на офис мебелите ни, фабриките, с които работим, използват висококачествена, обработена по най-модерни технологии кожа. А това е гаранция за дълъг живот на нашите мебели.