вторник, 5 октомври 2010 г.

Защо да изберете продуктите на Мебели Италия?

Италианските мебели от дълги години заемат водеща позиция на световния пазар на мебели. Тяхната практичност, изящество и отлично качество на изработка са оценени от потребители от почти всички страни на света.

Никъде другаде, освен в Италия, мебелите не могат да бъдат направени така стилно и съвършено, тъй като тази страна е известна със своите живописни и архитектурни традиции.

Италианските майстори на мебели, с които Мебели Италия работи успешно вече пет години, са съхранили не само древните технологии и национални традиции в производството на мебели, но и използват за това новите технологии и материали.

Кухненското обзавеждане от Италия е известно по цял свят с оригиналния си дизайн, изтънчен стил, комфорт и дългокрайност. Мебелите за кухни от Италия са произведени от най-добрата дървесина, а както ви е известно тя е екологично чист продукт и висококачествен материал с различна цветова гама и текстура. Отделно внимние заслужват довършителните материали: акрил, кога, витражно стъкло...

Италианската мека мебел съчетава елегантност, безупречно качество и многофункционалност, поради което е винаги удобна и се вписва идеално във всяка среда и интериор. Топлите, уютни и удобни спални, легла с ортопедични матраци и финно издълбана дърворезба, меки дивани и столове... Италианските майстори чисто и просто влагат всичките си умения и знания, за да зарадват купувачите и в България.

Италианските холни гарнитури осигуряват приятни и уютни часове с цялото семейство. Все по-често холните гарнитури се произвеждат мултифункционални – размействайки отделните елементи, променяте и обстновката в стаята, намалявайки или увеличавайки вътрешното пространство.

Мултифункционалните холни гарнитури, които фигурират и в каталозите на Мебели Италия са в неувяхващия класически стил, изискания барок, яркия хай-тек.

Италианските мебели за детска стая се произвеждат на принципа „За детето – само най-доброто”. Всеки детайл в детската стая е внимателно проектиран, обмислен, без остри ръбове, надежден и безопасен е. За най-малките членове на семейството са идеани комплекти с лесно трансформиращи се мебели, които икономисват пространство при детските игри.

Накрая, нека обобщим с три изречения. Без съмнение италианските мебели са пример за висок стил и отлично качество. Италианските мебели притежават шик, комфорт и надежност.

Изводът е: Изберете най-доброто от Мебели Италия!

2 коментара:

входни врати каза...

Италианците са царете на интериорния дизайн включително и с всичките аксесоари за тоалетната, банята, кухнята та чак до обкова за входната и интериорните врати. Много им се възхищавам на таланта да правят изключително изчистени и много стилни мебели! Практичността и лесната поддръжка също са част от имиджа и има за какво!

Обзавеждане за баня каза...

Тези снимки, които ни показвате тук са удивителни.Вече имам няколко ваши мебели и съм страшно доволна, че избрах вашият магазин.Предлагате какво ли не и на много високо ниво.Имате дизайн и модели на мебели,които в никой друг магазин не се срещат, а това за моят дом е идеално, тъй като ми се иска да бъде интересен и напълно различен.Този бял диван, с невероятно удобна маса е страхотен. С голямо удоволствие бих го взема и сложила на голямата затворена тераса, където да можем спокойно със семейството да лежим и да гледаме природата.