понеделник, 25 октомври 2010 г.

Италиански дивани от Мебели Италия

Диванът не е мебел, върху която просто да гледате телевизия. Диванът е важна част от интериора, част от дизайна във вашия дом. Диванът е олицетворение на комфорта, удобството, на вашата фантазия.

Днес съществуват много стилове в интериора: от класически до съвременни, от авангардни до неокласицизъм.

Асортиментът от дивани на Мебели Италия включва мека мебел от кожа, кухненска мека мебел, детски дивани, кухненски ъгли, ъглови гарнитури... Нашата продуктова линия се отличава с доказана ергономичност, функционалност и практичност.

Да си купите италиански диван днес е т
олкова лесно, особено когато партньорът в обзавеждането на интериора ви е нашата компания – Мебели Италия. Изборът на дивани, който можем да ви предложим, наистина е огромен.
Колкото удобен и практичен да ви изглежда на външен вид един диван, той може да се „изгуби”, ако не е съчетан правилно с дизайна на стаята. Съветваме ви да обърнете осовено внимние на ъгловите дивни, които са много популярни в момента.

Те са удобни и практични както за кухненския ъгъл, така и за хола. Мебели Италия предлага ъглови дивани с различен дизайн, тапицерия и размери.

1 коментар:

холови ъгли каза...

Напълно съм съгласна, че за да си купим италиански диван днес е
толкова лесно, особено когато партньорът в обзавеждането на интериора ни в хубава и стилна фирма , изборът на дивани, който можем да ни предложат, наистина е огромен, и знаейки на какво качество ще попаднем то изборът няма да е никак лесен.НА МЕН МИ ТРЯБВА ДИВАН КОЙТО ДА Е В ПО ТЪМНАТА ГАМА, НО ПО НЕГО АКО Е ВЪЗМОЖНО ДА ИМА И МАЛКИ ИВИЧКИ ПО СВЕТЛИ, КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН ДА КОНТРАСТИРАТ ЕДИН ДРУГ.Надявам се че ще намерим подходящ, след няколко дни съм планувал посещение.Лошото е че вече знам горе долу какво искам и ако не го видя ще ми стане неприятно.На такива места е добре да се съветваш и с хората които работят там.