сряда, 5 януари 2011 г.

Мека мебел за дневни от Мебели Италия

Традиционно меките мебели за дневна представляват набор от диван и две кресла. Съвременната мека мебел за дневни, която преобладава в колекциите на Мебели Италия включва диван, маса табуретки, кресла, столове, ъглови дивани, пуфове...

По правило въпросната мека мебел се използва в гостни и всекидневни, но не е забранено с нея да се обзавеждат и стаи за гости, например.

Купувайки меки мебели за гостни, а и като цяло мебели, не забравяйте, че цените им варират взависимост от материала, от който са произведени, от дизайнерския прокт, от текстилната им или кожена дамаска... Най-модерните мебели са с кожена тапицерия и, разбира се, те са по-скъпи.
Мебелите на гостни в нашите колекции притежават високо качество и са произведени от дълготрайни и екологично чисти материали. Кожените мебели за гостни ще ви служат по-дълго, отколкото всички останали.

Някои комплекти включват дивани и кресла с различни механизми за трансформация. Също така са характерни и т.нар. плъзгащи системи. При закупуването на такива мебели за гостна е добре при огледа да проверите няколко пъти механизма, за да си гарантирате неговата безупречна работа.

Няма коментари: