вторник, 21 декември 2010 г.

Добрият секс зависи от цвета на спалнята

Какъв цвят е вашата спалня? Задаваме ви ненапразно този въпрос. Цветът на спалнята влияе върху интимния живот на двойката, колкото и странно и невъзможно да ви звучи това.

Вече в няколко статии сме говорили за начина, по който цветовете на заобикалящия ни интериор влияят върху психичното състояние на хората и тяхното настроение. Сега ще ви разкажем как цветовете влияят върху сексуалното желание.

Червеният и пурпурният цвят, както вероятно се досещате, повишават ищяха за креватни подвизи.

Спално бельо с изимрудени цветове може да даде кураж на хора, които са срамежливи в леглото и се страхуват да демонстрират на партньора си своите собствени сексуални желания и фантазии.

Ако ежедневието на двойката е изпълнено със скандали, то задължително трябва в интериора на спалнята да се избягва жълтия цвят и всичките му нюанси.

Тъмнозлатистият цвят засилва топлината и взаимното привличане между партньорите в една връзка. Оранжевият увеличава апетита, така че, ако нежният пол е вечно на диети, този цвят е абсолютно забранен не само в спалнята, но и в останалите стаи и най-вече в кухнята.

Виолетовият цвят добавя възвишеност и дълбока романтика в отношенията между двамата партньори. А розовото ще внесе нотки лекота и безгрижие.

Спални за всеки вкус - в каталога на Мебели Италия.

Няма коментари: