неделя, 13 февруари 2011 г.

Месингови спални от Мебели Италия


Когато в Мебели Италия обогатяваме каталозите си в продукти, ние се стремим да включим в тях всякакъв вид и стил мебели, с които да задоволим всевъзможните вкусове на нашите клиенти. Сред тях неминуемо има такива, които се стремят да избягат от традициите и да напуснат всякакви граници в обзавеждането и интериора.

За тези наши клиенти имаме ново предложение - месингови спални, произведени с италиански финес от Cortеzari - Italy.

Компанията е от 1970 година. Тогава младият майстор Рино Зари решил да инвестира мащабно в леенето на месингови мебели, а постепенно известността на излезлите изпод ръцете му спални, маси и столове напуснала пределите на Италия.

Месингът е сплав, съставена главно от мед и цинк. За постигане на определени свойства се добавят в малки количества и други метали - алуминий или никел.

Цветът на сплавта варира от сребърен, през жълт до златист. Той се определя от съотношението на различните съставки в сплавта - цинка, медта и алуминия.

Месинговите спални на Cortеzari, които достигат до вашия дом чрез Мебели Италия, са подходящи не само за домашен интериор, но и за обзавеждане на ВИП-апартаменти в хотели.

Няма коментари: