четвъртък, 2 септември 2010 г.

Луксозни гостни от Alta Moda чрез Мебели Италия

Alta Moda е италианска компания, ориентирана в производството на стилни и елегантни мебели в стил гламур. Дизайнерите на Alta Moda създават разкошни мебели и аксесоари, като използват за декорация елементи от сребро, злато или цветни камъни.

Какви са задължителните характеристики на една гостна? Според интериорните правила тя трябва да е удобна, надеждна, да създава атмосфера на спокойствие и хармония, така необходими, за да се чувствате комфортно в нея.

Колекциите на Alta Moda обаче изменят традиционния дизайн в ярък и контрастен. Съгласно концепциите на Alta Moda, които са достъпни и за почитателите на луксозните мебели в България чрез Мебели Италия, гостната може да бъде изпълнена с наситени и пъстри цветове, с плюш и пера...

Цветовата палитра на мебелите от Alta Moda доминира черното, розовото, сребърното, бялото... Диван, покрит с дебел плюш, домашен бар, широки кресла - това са основните компоненти на луксозната гостна Atelier от колекцията Tiffany. В центъра на композицията е масичка за кафе (снимката в дясно). Масата е издигната на специален подиум, украсен с елегантна сребърна рамка и дърворезба.
Atelier включва още лапми, килими, масички с различни форми и домашни барплотове. Гостната Atelier включва широк диапазан от предмети на разкоша, произведени от скъпи материали и отговарящи на най-високите стандарти за производство на мебели.

Луксозната гостна Chic на Alta Moda се отличава със страхотен дизайн и пищни форми. Мебелите Chic (вляво) са в цвят крем, просторни, меки и удобни. Последните модни тенденции са съобразени във всеки елемент от гостната Chic. Спокойно можем да я наречем един от шедьоврите в колекцията на Alta Moda. Казано накратно - претенциозен и великолепен дизайн.

Дизайнерите и художниците на компания са създали множество елементи в нетрадиционни форми от необичайни материали. Благодарение на пищната обвивка на гостната Chic е невероятно комфортна и удобна, а отдихът в обятията на разкошния й диван ще ви достави истински удоволствие и блаженство.

Декоративните елементи, най-често цветни камъни, които красят повечето повърхности на мебелите от Alta Moda, ще добавят чар и стил на всеки дом.

Луксозната колекция Tiffany от Alta Moda превръща всяка жилище в истински земен рай. Гостните Tiffany притежават плавни и меки линии. В бялоснежната версия цари спокойствие и хармония.

AltaModa използва всички налични средства и материали за създаването на уникални и луксозни мебели, които ние, от Мебели Италия, ще доставим във вашия дом.

Няма коментари: