понеделник, 20 септември 2010 г.

Кръгли спални от Мебели Италия

Допреди няколко години можехме да се наслаждаваме на кръглите спални само от телевизионния екран, гледайки холивудските филми. В днешни дни кръглата спалня е напълно реална за българина и все по-предпочитана в обзавеждането.

Защо? Най-малкото защото необичайната форма привлича вниманието. Защото е нетрадиционна и излиза от общоприетите граници за това как трябва да изглежда една спалня. Кръглата спалня представлява оригинален детайл в жилището.

Мебели Италия разполага с един от най-богатите каталози с кръгли спални сред фирмите, вносители и производители на мебели в България.

Можете да си изберете кръгли спални в опростен и изчистен дизайн или пък такива с вградени телевизори, dvd-та, mp3-ки, тонколони и други глезотии.

Безспорно перлата в колекцията на Мебели Италия е кръглата спалня под формата на мида, която можете да видите тук.

Кръглите спални присъстват в домовете на все повечето от българските попфолкзвезди. Ромската перла Софи Маринова се изтяга на кръгла спалня в дома си в столичния квартал „Драгалевци”.
Кралят на попфолка Азис също е фен на кръглите спални. Точно върху кръглата му спалня, преди пет години костинбродският славей и рапърът Устата презентираха клипа към хита им “Точно сега”.

2 коментара:

Анонимен каза...

колко струва mitso7@abv.bg kajete ili prate te mi smetkata

Unknown каза...

Kolkostruva
Zenamolq interesuvamse