понеделник, 2 август 2010 г.

Баня в злато от Мебели Италия

Vieany Ceramics Limited e специализирана компания в производството на класически бани и санитарен фаянс. Vieany е базирана в Хонг Конг, но работи в сътрудничество с италиански дизайнери. Годишните й продажби достигат до 1.8 милиона сета обзавеждане за бани.

Италиански специалисти следят технологията на производството и оказват висококачествен контрол върху крайните продукти, които отговорят на най-висшите международни стандарти


Обзавеждането за баня на Vieany Ceramics Limited, чийто представител за България е Мебели Италия, съчетава перфектна комбинация от качество и дизайн, характерен със своята унакалност и превъзходство.

Vieany е не само санитарен продукт, Vieany е обзавеждане за баня с художествена красота. Компанията е популярна из всички краища на света, където е успяла да завоюва своето място на пазара и своите милиони клиенти.

Мебели Италия е партньорът на Vieany за България. В бизнес-стратегията на нашата компания е в най-скоро време да внедрим в търговската мрежа цялата гама обзавеждане за баня, която произвеждат нашите партньори.

2 коментара:

Анонимен каза...

THEY ARE FANTASTIC AND SPLENDID !!!!!!

фаянс каза...

Тук предлагате доста интересни модели, които не всеки може да си позволи,но пък за сметка на това, ще имаме един напълно оригинален и страхотен дом, в който всеки, който ни дойде на гости ще се чувства удобно.От тук харесах и една спалня.За спалнята една мека мека табла спокойно ще замества възглавниците за облягане, а удължените плотове отстрани ще играят ролята на нощни шкафчета. Хареса ми тук черната мивка.Мисля че е удивителна.Не е много голяма, но пък с този цвят ще изглежда идеално в нашата баня.Пък и за какво ти е по 0 голяма,ако искаме ще сложим вана.