събота, 9 октомври 2010 г.

Шерлок Холмс разкривал престъпления върху люлеещ се стол

Люлеещият се стол е изобретен в Англия през ХVІІІ век, но неговият откривател не е ясен на историята с абсолютна категоричност. Идеята му обаче е била да направи стол за отдих на възрастни, като по всяка вероятност я е взаимствал от люлките на бебетата.

Подсъзнателно всеки човек, когато си представи люлеещ се стол, прави асоциация с релаксиращ покой. Люлеещият се стол е удобна мебел, върху която можете да размишлявате негласно, да повикате творческите си идеи, да отпуснете от физическото напрежение.

Затова не е чудно, че най-често до покупката на лелеещ се стол прибягват писатели, музиканти, художници и бохеми с творчески натури. Люлеещият се стол е мястото, на което да творят в пълно спокойствие.

Най-великият детектив Шерлок Холмс също е притежавал люлеещо се кресло, седейки в което е развивал своя дедуктивен метод за разкриване и на най-заплетените престъпления.

Ако вашете ежедневие е изпълнено с напрегнати събития, с взимането на важни решения, просто си купете люлеещ се стол. Люлеенето като терапия е в състояние да възстанови вашите сила и енергия, толкова необходими на работното ви място.

От каталота на Мебели Италия можете да изберете люлеещи се столове от ратан.

Няма коментари: