неделя, 4 юли 2010 г.

Кръгли спални от Мебели Италия


Мебели Италия - Кръгли спални

Иска ли ви се да имате не просто обикновена, а уникална спалня? А иска ли ви се вечер да си лягате не върху обикновено, а върху кръгло легло? Мебели Италия има готово решение за вашите желание.

Кръглите спални на Мебели Италия са стилни, удобни и не на последно място - те са предназначени за хората с ясно изразена индивидуалност.

Ако ви е писнало от стандартни легла и спални изберете различното с Мебели Италия. Освен красива, спалнята трябва да бъде и удобна, за да може сутрин да се събуждаме отпочинали и заредени с енергия за предстоящия ден.

Кръглите спални са много удобни. Изработени прецизно и с много вкус от естествена италианска кожа. Предлагаме ви избор от над 30 цвята. Почти всичките ни спални включват завивки, постелки, спално бельо -4 броя възглавници, 1 брой юрган, долен чаршаф.

Мебели Италия предлага и уникални дизайнерски модели кръгли спални с вградени DVD-устройства и врадени тонколони.

За да превърнете спалнята си в любимото кътче в дома, какво още трябва? Спалнята е най-интимната стая в жилището. Тя не се посещава от гости и е вашето лично пространство.

Осветлението не трябва да е нито твърде ярко, нито твърде слабо. В идеалната спалня не трябва да има огледало срещу леглото, повеляват законите на китайското древно учение фън шуй. Ако все пак няма къде другата да разположите огледало, то трябва всяка нощ да го покривате преди лягане.

Не дръжте твърде много техника в спалнята и не слагайте нищо под леглото си. За спалнята специалистите по обзавеждане и дизайн препоръчват светлите цветове, които да създават усещане за спокойствие и почивка.

Вижте още кръгли спални от Мебели Италия.

Няма коментари: