вторник, 6 юли 2010 г.

Колекция Silver And Black от Мебели Италия


Мебели Италия - Мека мебел

Хората, които са свикнали да живеят различно, днес имат виртуална среща с нас! И по-точно с нашата нова колекция дизайнерски мебели, която условно сме нарекли Silver And Black.

За да угоди и на най-малките капризи на вас, нашите потенциални клиенти, италианският дизайнер Роберто Серио съчета творческия си стил и способности, прецизната техника на производство и актуалната в последните години комбинация между сребърно и черно.

Излючителен лукс и изчистен дизайн, съчетан с модерни форми лъха от произведенията на Серио, в част от които лично можете да се убедите в мострената зала на Мебели Италия на бул. "Илиенско шосе" №10.
Обзаведен с дизайнерските мебели от Мебели Италия, домашният ви интериор ще придобие неповторима визия - модерна, уникална, запомняща се, благодарение на артистичния гений са дизайнера Серио.

Меката мебел от колекция дизайнерски мебели Silver And Black е подходяща не само за дома, но и за вашето заведение или клуб, където фешън-дизайнът ще привлече неминуемо върволици от клиенти.

Няма коментари: