вторник, 18 януари 2011 г.

Кралски спални от Мебели Италия


Ако някога си сте се опитвали да си представяте спалните, върху които навремето са спяли кралете, вече няма нужда да напрагяте фантазията си. Мебели Италия има удоволствието да ви запознае с малка част от спалните в най-новата си колекция, която вече е на българския пазар благодарение на сътрудничеството ни с италианската фабрика Bakokko.

Новият ни партньор започва да твори тези произведения на изкуството през недалечната 2001 г.

Мебелният завод Bakokko впечатли италианския, а след него и международния пазар, с уникални колекции мебели. Излезлите изпод ръцете на италианските занаятчии и дизайнери спални на фирмата спокойно могат да си съперничат, дори и да надминат по разхош, запазените и до днес спални на кралете на Великобритания или Франция.

Тези произведения на изкуството са задължително дизайнерско решение за хората, които претендират за живеят сред лукс и разкош.

В сътрудничество със Swarovski, фабриката Bakokko придава още по-бляскава визия на мебелите и спалните си с помощта на кристали и благородни камъни.

Истинската мисия на Bakokko, която работи в район, известен с производството на антични мебели, е чрез използването на подобни материали да пресъздаде старите времена в ХХІ век.

1 коментар:

спално обзавеждане каза...

Много красиви мебели, точно тук за първи път от както съм започнала да търся от три години си харесах кръгло легло и макар да е над 33 хиляди определено го искам за мен.Уникален дизайн и е съвсем нормално да ни впечатли италианския, а след него и международния пазар, с уникални колекции мебели. Всичките тези италиански занаятчии и дизайнери на спални на фирмата спокойно могат да си съперничат, дори и да надминат по разхош, запазените и до днес спални на кралете на Великобритания или Франция.Както и вие добре сравнявате, но са наистина удивителни и като дизайн и цветове форма удобства всичко.