петък, 25 юни 2010 г.

Закачалките - необикновен аксесоар за антрето

Входното антре е първото, в което се озоваваме, влизайки в къщата. Обикновено антрето, в много случаи представлява тесен коридор на малка площ.

Съществуват обаче трикове, чрез които да увеличите визуалното пространство. Например най-лесният начин е с монтирани от едната страна на коридора големи огледала, а на другата стена с фотоси на морски или планински пейзажи.

На тавана е необходимо ярко осветление, тъй като тази част от жилището е последното място, през което човек и особено една суетна жена минава и хвърля задължителен последен поглед върху външния си вид.

Ако ширината на коридора позволява, може и от двете страни на стените в шахматен ред допълнително да монтирате няколко осветителни тела. В последните години особено актуални са арките в коридорите.
Мебелите за антрето трябва да бъдат в хармония с останалата част от обзавеждането в дома. Освен това е необходимо да бъдат компактни.

Специалните шкафове или вградени гардерби за съхранение на обувките са чудесен вариант за многолюдно семейство или дори за сама дама, която е вманиачена на тема обувки. Тук можете да приложите още една хитринка, чрез която да разширите визуално пространството - като монтирате огледала на гардероба или шкафа за обувки.
Задължителен аксесар от коридора са закачалките за дрехи. Много често производителите ги правят обемни, широки и те отнемат от и без това малкото пространство. Практично решение на този проблем за закачалките, които Мебели Италия предлага на българския пазар.

Това са удобни и същевременно оригинални плоскости, които се монтират директно върху стената. Като едновременно с това заемат възможно най-малко пространство.
Вижте още закачалки за дрехи от Мебели Италия!

Няма коментари: