петък, 25 юни 2010 г.

С дъх на Африка...

Африканският стил на обзавеждане е подходящ за хора, които предпочитат различната и нетрадиционна атмосфера у дома.

Това са хора, които отказват да живеят сред сивотата на панелните стени. Хора, които запленени от слънцето на Африка, вкарват частички от него в своята обител.

За да угоди на вкусовете на всичките си клиенти, Мебели Италия включи в продуктовия си каталог мебели в африкански стил, които да разнообразят традиционния и често скучен интериор в обзавеждането.

Фотьойлите, лежанките и канапетата, решени в екзотичен стил, ще внесат във вашия дом настроение, топлина и чувството, че сте по-близо до природата. Наситените и топли цветове на мебелите - кафяво, оранжево, жълто и охра, напомнят за горещото слънце над пустините и саваните в африканския континент.

Ако чувствате Африка близко до сърцето си, не е неободимо да превръщате жилището си непременно в туземска колиба. Африканският стил се вписва прекрасно и в съвременния интериор.


Този стил е характерен с естествените материали – кожа, дърво, керамика, корк, бамбук или ротанг. За да пресъздадете Африка в дома си, можете да декорирате стените с тапети, които имитират змийска кожа или бамбук.

Няма коментари: