петък, 30 юли 2010 г.

Кръгла спалня за поп-звезди от Мебели Италия

Стаите на днешните тийнейджърки обикновено са решени с постери на любимите им поп-изпълнители - Лейда Гага, Риана... Има и млади дами, чийто изтънчен вкус и приоритет към лукса проличава още в тийнейджърските им години.

Такива са лолитките, в които все още се крие малкото момиченце, което си пада по Барби, пухове, приказни сюжети. Ако децата и във вашето семейство са във възраст, в която продължават да се прехласват по най-популярната кукла в света или искат да приличат на популярните поп-звезди, Мебели Италия има интересно предложение за обзавеждане на стаите са домашните ви Барбита.

Безспорно бижуто е кръглата спалня с облегалка, облицована с кадифе и гарнирана с камъни Swarovski. Като за истинска малка принцеса, дизайнерите на уникалната спалня са имитирали корона в центъра на облегалката. Допълнителен разкош придават пухчетата, с с които тя е украсена.

Колекцията за бъдещи поп-звезди включва и огледала, плюшено-кадифени табуретки във формата на цветя, мини-гардероби с оригинални стъклени закачалки, отново под формата на цветя...

Ако сте от родителите, които не жалят средства, за да създадат домашен разкош за своите деца, поп-колекцията на Мебели Италия ще задоволи вкуса и на най-претенциозните момичета.

Разбира се, пъстрите мебели не са предназначени единствено за обзавеждане за тийнейджърски стаи. Те пасват отлично и в къщи без деца, в които живеят пристрастени към фешъна млади дами.

Няма коментари: