вторник, 24 август 2010 г.

Колекция за баня от Arte bagno и Мебели Италия

Италианската компания за обзавеждане на бани Arte Bagno Veneta е основана през 1971 година и днес е една от водещите в своя бранш на Ботуша.

Интериорът в банята много често е пренебрегван в българските домове. Много хора смятат, че не е толкова важно какво ще е обзавеждането в тази стая на къщата, след като е видна почти само за неговите обигатели и много рядко за неговите гости.

Благодерение на колекциите на Arte Bagno Veneta, които в България се предлагат от Мебели Италия, ще погледнете с други очи на тази част от ващата къща - банята.

Основната задача пред дизайнерите на Arte Bagno Veneta е да постигнат изцяло нови решения за естетиката и функционалността на банята. Каталозите с продукти на Arte bagno и Мебели Италия включват и широк набор от аксесоари за баня.

Качество, неповторим стил и елегантност идват от Италия с колекциите за баня Arte Bagno Veneta. Чрез каталога ни, пълен с идеи, ще ви помогнем при избора на най-добрите мебели за вашата баня.

Отпуснете се и се насладете на мебели за баня в най-ярката им светлина ...

1 коментар:

Обзавеждане за баня каза...

Много хора казват, че тъмни или черни мебели за баня се почистват трудно. Трябва постоянно да се полага грижа за тях. Иска ми се моите мивки да са толкова ефектни като тези, на тези снимки, но не знам дали ще мога да ги поддържам.