понеделник, 18 октомври 2010 г.

Червена спалня за любов от Мебели Италия

Как да превърнете най-лесно едно спалня в стая за любов и секс? Върху какво да превърнете в реалност вашите любовни страсти и еротични фантазии? Каква спалня е способна да ви подтикне към най-интимната нощ? Отговорът на тези въпроси е толкова елементарен и прост. Тайната се крие в червената кръгла спалня на Мебели Италия.

Тя е едно от бижутата в колекцията от кръгли спални на компанията ни и е сред най-продаваемите ни артикули. Като цяло червените кръгли спални са най-предпочитани от младите семейства. Тъй като, всички знаете, червеният цвят е цветът на възбудата и подтиква към горещи и страстни нощи.

Освен червената кръгла спалня от Мебели Италия, какво друго трябва да има в спалнята на любовта? Нека започнем с лускозното спално бельо (б.а. – очаквайте скоро спални комплекти от Versace, Dolce&Gabanna и други световноизвестни модни брандове).

За студения сезон – изберете памук, за топлия – коприна или сатен. Можете да играете с цветовете. Отново ви напомняме, че най-романтични са нюансите на червеното. Декорирайте спалнята с няколко меки възглавнички, с които можете да импровизирате по време на секс.
Ароматерапията в спалнята стана популярна в последните няколко години. За да създадете атмосфера на страст и чувственост, използвайте естествени етерични масла. Подредете около червената си кръгла спалня от Мебели Италия ароматни свещи с натурални афродизиаци, например от сандалово дърво.

Отлично възбужда и ароматът на портокал. Можете да използвате и познатите ви ароматни пръчици, чийто миризми могат да стимулират лидибото и на двамата партньори.

Не забравяйте, че за интимните изживявания в спалнята, роля играе и музиката. Какво да изберете за фон на вашата любов? Разбира се, бихте моли да се занимавате със секс и в абсолютна тишина. Но пък можете да си направите и любовен диск с най-добрите балади. Сексолози препоръчват музиката без думи.

Какви шумове е абсолютно противопоказно да чувате по време на секс? Тези, които се чуват от различната битова техника у дома, като телевизора, компютъра, мобилния телефон... По-добре ги изглючете преди да се отдадете на любимия човек върху кръглата червена спалня на Мебели Италия.

*************************************
Кръглата спалня, модел LG V29 на снимката горе, е в наличност в магазина на Мебели Италия на бул. "Илиенско шосе" №10. Очакваме ви!

1 коментар:

Desislava каза...

Frozen_death@mail.bg - zdraveite,kolko stryva tozi razkosh ?! :)molq ako e ydobno da mi pishete na mail-a