събота, 7 август 2010 г.

Ратанови лежанки от Мебели Италия

Имате китна вила в покрайнините на големия град и все още се чудите как да я обзаведете?! Заложете на ратановите мебели.

В самото начало, когато мебелите от ратан са се появили, те са били използвани предимно в селските къщи. В последствие обаче мебелите от ратан са преживели пълна промяна благодарение на креативните идеи на дизайнерите.

В днешно време ратановите мебели започват все по-често да присъстват в интериора ни. Разнообразието от ратановите столове, маси, трапезарии, спални, шкафове, които фигурират в каталога на Мебели Италия, придава издънченост и оригиналност във всеки интериор.

Ако между другото се чудите какво е ратан, той е палмово дърво, което расте в джунглите на Далечния Изток. Това растение е уникално с това, че е най-дългото в света, лианите могат да достигнат 200 метра.

Лианите са напълно гладки, здрави, гъвкави и пластични. Благодарение на тези си качества от тях лесно се правят мебели. Лианите се изсушават и придобиват свойството да заемат най-причудливи форми.

Мебелите от ратан в каталозите на Мебели Италия имат дълъг живот - над 20 години. Не си мислете, че ратановите мебели са подхоящи само за летния сезон. Напротив. През зимата ще внесат топлина в дома ми.

На вашето внимание Мебели Италия предлага едни от най-оригиналните си продукти - лежанки от ратан. Те са изработени от висококачествен индонезийски ратан. Ратановите лежанки могат да се впишат не само в интериора ви, но и във всякакви екстериори.

Ако сте собственици на хотели или заведения, лежанките ще са атрактивно допълнение на басейна или градината ви.

Няма коментари: