четвъртък, 5 август 2010 г.

Триумф на гламура от Alta Moda и Мебели Италия

Добри новини за почитателите на мебелите от Италия!!! Мебели Италия има честта да уведоми многобройните си клиенти, че сключи споразумение за доставка на мебели от още една от водещите фабрики Ботуша - Alta Moda.

Колекциите на Alta Moda се характеризират с плавни линии и меки форми. В произведенията на Alta Moda присъстват ярки аксесори в цвят злато, сребро, малина, лила и често са инкрустирани с кристали.

Дизайнерите на Alta Moda търсят изцяло нов начин на обзавеждане, който съчетава основни елементи като дърво и плат с техники, вдъхновени от най-високите стандарти на дърводелството и шивачеството. Сливането над вете изкуства, мода и интериорна декорация, създава ефектни и неповторими жилижни пространства.

В колекциите на Alta Moda присъстват и елементи от висшата вода като щраусови пера, кристални камъни, перли...
Колекциите на Alta Moda ще придадат инвидидуален, еклектичен интериор във вашия дом, ще го наситят едновременно с положителни емоции, интимност и топлина.

Колекцията Chic, от която виждате снимки към тази статия, е в стил гламур. Гламур - това е атмосфера на очарование, таинственност, притегателна екзотика и сексуалност. Най-престижни в света в стил гламур се считат именно италианските мебели. Гламурните мебели са изящни и красиви, а страната-производител е гарант за неоспоримо качества и дълъг живот.

Мебелите в стил гламур на Alta Moda чрез Мебели Италия са не просто най-обикновени мебели във вашия дом - те са скъпо украшение, бижу, което ще го превърне не просто в жилище, а в произведение на изкуството.

Няма коментари: