петък, 10 септември 2010 г.

Луксозни спални от Alta Moda и Мебели Италия

Съществуват много композиции в спалните на италианската фирма Alta Moda, доставяни в България от нашата компания Мебели Италия, все някоя от които ще допадне на вкуса ви за домашния интериор.

Италианската фабрика Alta Moda обръща особено внимание на всеки детайли и създава не само сбор от отделни елементи, а очарователни и елегантни колекции, които ще украсят всеки интериор.

Alta Moda е гаранция за гламурен сексапил и съблазън, творчество и изкусителна дърворезба.

Отделните детайли в спалните на пръв поглед могат да ви изглеждат като произведение на изкуството, декорирани с дантелени и пухени орнаменти от злато и сребро. Композицията за спалня Atelier включва освен самото легло, лапми, килими, диван, завивки, меки и пухени възглавнички...
Всички елементи от спалната композиция Atelier са щамповани с елегантен герб - символ за приозхода на луксозната спална мебел.

Мебелната фирма Alta Moda е създала колекцията спални Chic в три напълно различни цвята. Един от вариантите е тигрова тапицерия и нежен бежов цвят. Всяка част от спалните Chic е с разкошни, съвършени форми, естетически изпипана.

Другият спален вариант Chicе решен в мек, кремав цвят, който създава атмосфера на спокойствие. Спалнята притежава леки и гладки извивки, фантастични форми: пуфове във формата на кейкове, кръгла спалня.

Третият вариант Chic е в шикарски черен цвят, с разкошен дизайн и блестящи лакирани елементи.

Другата колекция мебели за спалня е Tiffany. Тя е украсена в класическия сметанов цвят. Пуфове, нощни шкафчета, пухкави орнаменти. Даже огледалото в спалнята Tiffany e "облечено" с пухкава рамка. Както и в другите колекции на Alta Moda кръглото легло в спалните Tiffany има облегалка, която може да ви заприлича или на кралска корона, или на паунова опашка.

Няма коментари: