неделя, 11 юли 2010 г.

Детско обзавеждане с кристали Swarovski от Мебели Италия

Току що сте станали родители и търсите обзавеждане за детска стая, което да я направи уникална и в която малкото ви съкровище да расте щастливо и жизнерадостно? И сте спестили достатъчно в последните месеци, за да можете да превърнете стаята за бебето в едно малко приказно царство, колкото и да ви струва това?

Ако е така, имаме уникално предложение за вас. Мебели Италия е вносителна италиански мебели за детска стая. С какво са уникални и различни от обикновеното детско обзавеждане ли? С това, че са гарнирани с кристали Swarovski.

Розовата серия Flyteam е предназначена за вашата малка принцеса. Кристалчетата са стилно декорирани в детското креватче. Цялата композиция включва гардероб, етажерки, детски стол и детско бюро, на което след няколко години вече порасналото момиченце ще може да учи първите си училищни уроци.

Серията Flyteam за момичета предлагаме и с бяло креватче. За детските стаи на малките юнаци в Мебели Италия сме се погрижили да обзаведем със сини мебели. Вижте цялата колекция детско обзавежданe.

1 коментар:

Unknown каза...

Каква е цената на комплекта, но без леглото.