събота, 30 октомври 2010 г.

Избор на редактора: Уникална мебел от Alta Moda и Мебели Италия

Днес е събота, а на редакторите на Новинарски блог на Мебели Италия в почивния ден им идват новите идеи! В новата ни рубрика "Избор на редактора" ще ви представяме с кратко описание случайно избрани снимки на мебелите от колекциите на най-голямата компания, вносител на мебели от Италия.

Честта да открие парада се падна на една уникална мебел от колекцията на Alta Moda. Наречете я както ви харесва - полуспалня, разширен диван... Уникалният дизайн обаче прави този продукт сред най-поръчваните от нашите клиенти.

Тази екстравагантна мебел е предназначена и за интериор, и за екстериор. Може да украси лятната ви градина или пък да се превърне в предпочитано мебел за отмора на клиените в новото ви заведение.

Творчеството на дизайнерите на италианската фирма Alta Moda се отличава с използването на дърво и текстил от най-високо качество. Мебелите на Alta Moda се характеризират с плавни линия и меки форми. За украса на мебелите се използват ярки аксесоари като пуфове, златни или сребърни орнаменти и не на последно място - инкрустация с диаманти.

Няма коментари: