петък, 15 октомври 2010 г.

Балдахинова спалня Versace от Мебели Италия


При произнасянато на думата „балдахин” вашето въображение навярно започва трескаво да мечтае за онова цилиндрично огромно легло с драперия, за което навремето са ви чели в приказката за Принцесата и граховото зърно.

Защо да не превърнете в приказка и собствения си дом? Това може да стане бързо и лесно с балдахиновата спалня Versace от Мебели Италия. Ние можем да превърнем вашите ексклузивни приказни желания в реалност и по този начин да внесете интересно дизайнерско решение в дома си.

Преди много години балдахиновите спални били създадени с цел да защитават спящия от ухапвания на досадни комари и други насекоми. Балдахиновият купол е предназначен също и да предпазва от прах алергичните към нея хора. Балдахинът е лесен за употреба и нямада ви причинява излишни трудности.

Представата за балдахиновото легло събужда в мислите ви фантастични картини, които изобразяват красотата на източните спални. Балдахиновият купол придава на интериора приказен вид, магия и мистерия, вълшебство и спокойствие...

Благодарение на балдахиновата спалня Versace от Мебели Италия ще оборудвате най-интимната стая в дома си като любимо местенце, в което да се усамотите с любимия си човек, далеч от проблемите на делничния ден.

Няма коментари: