четвъртък, 30 декември 2010 г.

Мебели Италия с нов партньор - Aredo Classic

В Мебели Италия не спираме да работим, за да удовлетворим желанията на клиентите си от всякакъв калибър и сой. Преди няколко дни постигнахме договорка за сътрудничество с поредния италиански производител на мебели от висок клас - компанията Aredo Classic.

Новите ни партьори са съвсем млада фирма. Основана е през 1998 година в Пезаро. Ведната с основаването си Aredo Classic бързо заема водещи позиции вразпространението и продажбата на класически стил спални, трапезарии, холни колекции. Компанията съчетава италиански стил с висококачествени материали и най-добрите занаятчийски техники.

Мебелите на Aredo Classic спокойно можем да наречем произведения на изкуството. Както знаем традициите в производството на мебели в Италия се предават от поколение на поколение. Италианските майстори на мебели са в състояние да създадат истински шедьоври, както успешно постигат това нашите нови партньори.

Италианските мебели са символ на стил и комфорт в продължение не на години, а в продължение на векове. Италианските спални са прочути със своята царствена визия.
Когато купувате мебели от Италия, имайте предвид как те ще се впишат в интериора ви. В крайна сметката разкошът на качествените италиански мебели може да изчезне на фона на люспещи се тапети или плачеши за боядисване стени.

Няма коментари: