понеделник, 28 юни 2010 г.

DVD-поставки и рафтове от Мебели Италия


Вие от кои хора сте? От онези, в чийто дом сякаш е паднала атомна бомба или от другите, при които всеки предмет си знае местоположението в къщата? Всъщост, от която и категория домакини да сте, със сигурност DVD-то присъства в жилището ви.

И ето практично решение: за разхвърляните хора да въдворят ред в клекцията си от филми, а за подредените - да я стъкмят в още по-оригинален и уникален начин! Мебели Италия ви предлага дизайнерски поставки и рафтове за DVD и DVD-филмите.

Те са не просто обикновени рафтове и поставки, а са измайсторени под формата на оригинални фигури и форми, с които да освежите домашния интериор.
Продуктите ни са произведени от лакирана MDF-структура от слонова кост. В превод означава дървесно-влакнести плоскости със средна плътност. MDF-плоскостите са заместители на масивната дървесина. Имат финна и хомогенна влакнеста структура, гладката повърхност, висока здравина... Този материал е в основата на изработването на всякакви мебели, на подови настилки, на стенни облицовки, окачени тавани, вътрешни и външни врати, преградни стени...
Някои от рафтовете на Мебели Италия са декорирани със сребърно или златно покритие. Подбрани в подходяща композиция, DVD-поставките и рафтовете могат да фигурират в интериора не само на дома, но и на офиса.

Няма коментари: