сряда, 13 октомври 2010 г.

Луксозни спални от Мебели Италия

Продължаваме да сме на вълна "спални". И понеже спалните в каталозите на Мебели Италия са толкова много и толкова уникални, тази тема няма как да ви омръзне...

И така... Леглото е може би най-важната мебел в дома ни. Тъй като в него всеки от нас прекарва средно една трета от живота си. И от това колко добре си почиваме, зависи нашето самочувствие в часовете на бодърстване.

Ето защо спалнята трябва да мястото, в което престоят ни да бъде възможно най-комфортен.

По принцип леглата се произвеждат на следния принцип: правоъгълна рамка от масивно дърво или метални крепежни елементи обвива основата, на която се опира матракът. Долната част на рамката може да бъде затворена, полуотворена или гъвкава. За леглото са много важни рамката и краката, които могат да бъдат заменени и от подобни носещи повърхности. Затова, когато избирате спалня, обърнете внимание на качеството на конструкцията и материала, от който са произведени.

Таблите на спалните задават стила им: масивни, високи или издълбани за класически стил, леки, с ясни линии за модерен стил, или спални без табла и с балдахин – за източен стил.

Безусловно матракът е ключовият елемент, който определя доколко леглото ще е комфортно. Матраците се произвеждат в огромно разанообразие. При избора на матрак, послушайте тялото си. То ще ви подскаже дали матракът е подходящ за вас.

В Мебели Италия ще ви предложим богат набор на луксозни спални, които да ви осигурят максимален комфорт и перфектна почивка. Сред луксозните ни матраци от жакардови дамаски със сигурност ще открието този, който ще пасне на тялото ви.

Няма коментари: