понеделник, 6 декември 2010 г.

Диванът - стопанинът на дома

Всички вие мечтаете да имате перфектния домашен интериор. Представете си мек и удобен диван и огромни възглавници върху него, които всяка вечер след работния ден неудържимо ви притеглят към себе си.

С тази статия ще ви разкажем как лесно можете да измените обстановката в дома с помощта на дивана - най-простият, но и същевременно незаменим елемент от интериора.

Смяната на тапицерията на дивана е най-елементарният начин за промяна на стила в помещението. Тук вече всичко зависи от вашата индивидуална фантазия и вкусове. За зимните месеци може да заложите на по-ярки дамаски или цветни кожи, за да внесете настроение в жилището.

Втората лесна стъпка към бързата смяна на обстановката в дома са възглавничките. За тях можем да говорим много. Те са много важен елемен в декорацията на меката мебел като цяло. Допълват дизайна на диваната, въпреки, че и без тях той би изглеждал по своему перфектно.

Най-предпочитани са възглавничките, изработени от естествени материали - лен, памук. От незапомнени времена хората декорират по всевъзможен начин възглавничките. Най-често те са украсени с панделки, с ресни, с пайети, с бродерия и различни апликации.

Не забравяйте, че диванът и възглавничките са неделимо свързани, затова те трябва да бъдат в един стил.

Вижте предложенията на Мебели Италия за дивани от Италия.

Няма коментари: