петък, 17 декември 2010 г.

Женска съблазън със спални от Мебели Италия

Всяка жена, която държи да бъде добра хазяйка на своя дом и властелинка на сърцето на съпруга си, е задължена да поддържа къща, в която той с желание и радост да се завръща всяка вечер.

Най-главното оръжие на жената е домашният будоар, спалнята, в която тя като райска птица да пленява своя съпруг.

Всяка добра домакиня и предана жена трябва да владее малките трикове, с които да държи в ръце сърцето на съпруга си - дребните промени и преустройства в интериора могат да доведат до големи промени в личния живот и да изпълнят дома със семейно щастие.

Например фотоколекция от щастливи мигове и събития, която съпругът да вижда сутрин със събуждането си, ще му действат всеки път като обезболяващо хапче срещу семейните скандали. Съблазнете съпруга си с романтична вечеря, след която на фона на релаксираща музика и с чаша вино в спалнята от Мебели Италия забравете за всякакви кавги.

Незабравимо изживяване за мъжа могат да донесат не само нежните и гальовни женски ръце, отпускащият масаж, но и спалното бельо. Уютната спалня е не само мебели, подрени с вкус, но и коприненото спално бельо, което да подклажда еротичните му фантазии.

И не забравяйте съвета на Мебели Италия: това, което се случва в спалнята, трябва да бъде предшествано от задължителна усмивка, с която да посрещнете съпруга си у дома.

А вие, читателки, от добрите съпруги ли сте?!

Няма коментари: